27. jul, 2019

Huvudet tomt! klåfingrande Personer! låt viktiga saker vara!

Huvudet tomt! och semestern långt borta och sommar hettan den fortsätter! att skriva är kul och att det jag skriver läses är ännu mer kul! men ibland så är det tomt i knoppen och något skrivbart är långt borta! tröttheten den består och längtan till en välbehövlig semester är väldigt stor!.

En sval och skön arbetsnatt blev det och lugnt är det i natten, semestern detta år kommer att bli i peru och lagom till jag anläder dit så kommer våren med! så det blir en bra tid att spendera i den stora staden! lite skillnad mot Arbogas ca 12000 innevånare och i Lima Peru där det minst är 10 miljoner! och nu har dom äntligen kommit på att den katastrofala trafiksituationen måste göras något åt!! så det i alla fall planeras med tåg/alternativa trafiklösningar! och nu förra veckan blev en lösning! att personliga bilar bara får köras vissa dagar med vissa slutsiffror på reg nr!! men!!!

Att övervinna hinder! ovanstående trafiklösning! ja då kommer alltid geniknölarna på saker! att köra med ändrade reg skyltar och hemmagjorda diton så att slutsiffrorna alltid stämmer och ger klartecken till att köra! så inte är det alla som tänker på vad som behövs göras! lös sin egen sitution först! sedan tänk på konsekvenerna sedan och skyll på att alla andra gör samma sak!!.

Ett möte i natten! när jag som ofta träffade en morgontidig person som var upprörd! och pekade på arbogåans flöde! och den tomma livräddnings stolpen! Klåfingrade personer! tänk efter före! den livbojen som har kommit från livräddningstolpen till vattnet i Arbogaån har knappast kommit dit utan hjälp! om man nu behöver kasta något i ån eller annat vattendrag! så kasta en sten eller annat dylikt föremål! livräddningbojen hänger inte där för utsmyckning Eller för att nöjeskastas! tänk! när det är allvar och den behövs användas och den ligger och flyter! på annan plats! Skärpning tack!.

Fick under förra årets semester vara med och livrädda i skarpt läge! och då behövs det fungera med allting! så som sagt livräddnings statonerna utmed våra åar sjöar vattendrag är inte där för utsmyckning utan behövs i allvarliga situationer så ge f_n i dessa när det inte är skarpt livräddningsläge! ursäkta dom starka orden men vissa saker upprör!

Efter nattens jobb så blev det en liten tur i stadens lugna morgonstund och inte så många är det vakna! och solen den värmde redan klockan 6! och den fina röda soluppgången såg jag men då var jag fortfarande i arbetstjänst!! Arbogaån låg spegelblank och då är det väldigt vackert med vattnet som flyter lungt genom staden och frik luft och ännu ingen hetta! och sedan sover man skönt efter att ha rört på benen.

Önskar alla en fin dag och tänk på att drick Vatten och var i skuggan eller njut på badstranden, och stort grattis till er alla som kämpat hårt i värmen i östgötaskogarna under o-ringen och inte bara alla klasssegrarna är vinnare utan ni alla som har upptäckt den härliga idrotten i skogen, och oringen är en enormt härfigt folkfest och elit/motionsidrottsfest som vi ska vara stolta över att ha.! tomt kanske det inte var! när jag börjar skriva så flyter orden på! Ha det gott och ta hand om er alla!!