21. maj, 2019

Tidig Aprilmorgon

En tidig Aprilmorgon, så tog vi oss ut direkt efter mitt jobb! så klockan var strax efter 6 och solen på väg upp! och letade efter lite natur och djurliv i utkanten av staden och hjälmarekanal, kungsfiskaren har varit synlig så vi skulle gärna hitta den fina fågeln! men den har tyvärr hittils varit osynlig! så jag och Maria styrde bilen ut mot flygfält och kanal! och djuren dom är vakna i arla morgonstund! först såg vi en del fåglar både flygande och simmande!

 

När vi kom ut på flygfältet så fick vi syn på 5 st rådjur! och rådjur finnes det gott om! men vi stadsbor ser ju dom sällan inne i staden! så när vi blev stående! och tittade och fotograferade! så blev det bilkö! är inte alla like nyfikna! som oss! njae!! dom som är på väg mot jobbet får nog hoppa över rådjurskådandet!.

 

en lång stund så vi fick vi tillfälle att se rådjur som tydligen var nyfikna på oss ochså! dom gjorde ingen brådska så jag fick till många bilder och Maria fotograferade, så det blev en Kall men fin morgonstund i naturen och då djuren är mest aktiv!  God kväll till er alla mina vänner

 

@www.stefansphotos.se