5. feb, 2019

Vinter! snö och fram och tillbaka väder!Kör med förstånd!

Så har vi då rejäl vinter även om dagen till ära! det är plusgrader, och nu har jag haft ett litet uppehåll med blogg skrivande ibland blir det lite mycket med allt och lite tomt i hjärnan vad man ska skriva!

I går så var det min älsklings födelsdag och tyvärr så fick vi fira den på skype, men jag! och vi är glada och lyckliga då det blivit lite ändringa i planeran så min Maria kommer hit till Sverige redan nästa vecka! så det ser vi fram i mot väldigt mycket, och hoppas på inte för långt bort att vi ska kunna vara på samma plats!

Snö är vackert och fint! när det väl är på plats,! men ska man jobba utomhus! och även om snö plogar och traktorer gör allt vad dom kan! så blir det besvärligt när man ska ta sig fram under nätterna och nu börjar det bli träångt även inne i staden med stora och höga snövallar och snöhögar, så nu tar det lång tid! men hoppas alla har överseende med att under vintern är det lite mer besvärligt!!

Har varit ute på lite fotografiska promnader båda dagtid och på kvällstid och ett bergslagsrally blev det med! som sagt vinter tycker jag om och när snön ligger på marken då är det vackert, och några promenader har det blivit i snön och här i Arboga är det som alltid fint och som fotograf är det ett nöje och lätt att hitta motiv att föreviga.

Hoppas ni alla är vid god hälsa och har tagit er ut från snökaoset! för kaos tycks det bli så fort det kommer mer än 3 centimeter!! snö men kanske tiderna förändras! och med tanke på hur det ser ut på våra vägar!! och då menar jag hur folk kör och tänker! bakom ratten! bara för att dubbdäck är på!! så är det inte sommar och sommarväglag!! så man får rysningar när man blir omkörd och hur folk kör! inte är man rädd om livhanken på sig själv eller andra! dom dubbdäcken som används i trafiken är en hjälp ja! men dom är inte till för att köra! som om det vore sommar! tänk till ni bakom ratten!!

Tack som alltid för att ni läser mina rader när dom dyker upp! och önskar en fortsatt fin dag och vecka,och som alltid ta hand om er och era nära och kära, lite snö och frost bilder från någon vecka sedan! kommer nu