30. maj, 2018

Sunt förnuft! något som inte används nuförtiden! i alla sammanhang och på alla platser så kommer vi

På arbetsplatserna så ska det ändras och det ska ändras och som på gräddet på moset kommer det en ny chef så ska det ändras på ändringarna med! ett tips lyssna på dom som ska göra jobbet! det är dom som har kunskaperna! och trots att dom inte har titeln chef! så kan det finnas väldigt mycket lysande ideer där hos nissarna på golvet eller ute i verkligheten!

 

Pajasarna i regering och riksdag dom skulle nog slå upp Sunt förnuft i en ordbok och lära sig innebörden av det! det ska utredas och utredas till förbannelse! och när det är utrett så då är pengarna slut!, det behövs inga utredningar för att konstatera att på dom skamlösa pensionerna som våra äldre har så går det inte att leva ett drägligt liv!

 

Lös dom små problemen först! pensioner! arbete för 50 + personer osv  osv...sedan kan ni herrar och damer lösa världsproblemen! Att ständigt bråka över partigränser och lägga energin på oviktiga saker! Visa att ni duger till något, och gå i hop och lös sveriges problem och ta hand om alla som skapat sverige och få det på fötter innan det faller samman!