31. jan, 2018

Vackert vinterväder 1 dag! Kamikaze piloter vid övergångställen! Garanti reparation! Gör det själv!

Väldigt omväxlande vinterväder har det varit gott om denna vinter! strålande vackert var det här i Arboga igår med solsken och en skön promenad under förmiddagen, frisk luft och många vackra bilder blev det under den promenaden, känns som det är bäst att inte vänta för länge när man ser solen dennna vinter och visst är det något extra när det är en vacker dag med solsken och den fina vita snön!

Men vädret känns det som är extra omväxlande i år, och mer norrut så har det kommit mängder av snö! och har personligen pulsat i snö långt över knäna i både Hällefors och Ludvika trakterna! och nu varnas det för  snökaos igen och kanske det snart är fullt med snö! här på lägre bredgrader är det inte lika mycket snö och den som kommer den regnar bort dagen efter! Kanske var vädret och vintrarna bättre förr!

Upplyst i stadskärnan! gångare tror dom är självlysande! kamikaze piloter som kastar sig ut på övergångställena! gärna helt mörk klädda och med huva eller mössa nerdragna så dom inte ser något! och reflex! ja det verkar inte behövas när man vistas i stadskärnan! men borde inte viss självbevarelsedrift hänsyn eller tanke på att behålla livet innan personer går rakt ut på övergångstället! visst har bilisterna ansvar med! men i skumt regn snöväder på dåligt upplysta stadskärnor är en icke reflexbärande mörklädd varlese inte alltid så lätt upptäckt, så Skärpning! en reflex är en väldigt bra sak att införskaffa! är inget kul att köra på någon eller att bli påkörd!

Min far fick upplysningen vid garantireparation! så ska diskmaskin tagas ur sin position och förflyttas ut på golvet! så att reparatör kan utfärda sitt jobb! så var kundmottagarens ord!! tanken var från min och min fars sida ska vi reparera diskmaskinen med! alla heder till repeatören som skruvade ur och i diskmaskinen och reparerade! utan några knussligheter! kundmottagarens ord var det är så vi jobbar! tydligen så jobbar inte kundmottagning och reparatör på samma sätt heller!!

Stort tack till er som kommenterar läser min blogg och ser mina bilder det värmer alltid gott när någon ser det man gör, ha det gott och var försiktiga i snökaoset som blir norrut God kväll från Pettersson