5. dec, 2017

Stor bom av bragdjuryn! och adventsfint i den lilla staden

Bragdmedaljen har utdelats av svenska dagbladet och mina gratulationer går till Sarah Sjöström,men i mitt hjärta och många andras fanns nog andra kandidater som borde ha varit väldigt förtjänta av att vinna det ärofyllda bragdguldet,

Att vara orienterare är inte lätt! och en stor bom tycker jag det är när inte Tove Alexandersson tilldelas priset i år för sina bragder som orienterare på både sommaren och på vintern! men tyvärr är inte orientering accepterad idrott Tänk om alla visste vad tid och energi och hur bra våra elit orienterare är! dom är världsunika med kvalitet i tanke och i fysik och kunna kombinera löpning i tuff och svår terräng och med tanken på vägval orienterings teknik så är våra elit orienterare synnerligt unika och elitidrottsutövare ut i fingerspetsarna!

Frågor som man får som orienterare! du som springer i skogen hittar du någon svamp! eller är det mycket blåbär! och frågan att du som är naturvän! är min favorit! Jag säger alltid vad jag tycker och tänker! Orientering är en idrott som alla andra och för våra elitorienterare är det resultat som gäller inte hur mycket svamp eller blåbär det finnes i skogen! och naturvänner ja kanske det! men det gäller att finna rätt vägval och inga bommar! som nu jag tycker bragdjuryn har gjort en prakt bom! Orientering en elitidrott på världsnivå! hoppas att gemene man och sport journalister lär sig detta!

Kvällspromenaden i en lite fin adventsprydd stad Arboga är vackert och nu med julpynt och lysen så är det med ett nöje man promenerar runt i staden och ser den fina granen och alla lysen som har tänts, och vackert blir det med foton i mörker, med stativ och lång exponering så kan man få till riktigt fina bilder och mycket vackra motiv finnes här i Arboga .

Nytt rekord för paket leverans från Lima Peru, maria hade 3 st väskor beställda som nu är tillverkade och levererade, blev lite nervös när en bild från postnords terminal på Arlanda fanns i media i går! men väskorna kom till Arboga i dag och mindre än 1 vecka från sydamerika det får sägas att det är klart godkänt och hoppas väskorna kommer till bra användning, och till er som behöver väskor av proffs kvalitet beställ gärna från Maria

Önskar er alla en trevlig kväll och fortsatt första advent vecka, Mvh stefan