13. okt, 2017

Fredagen den13!katastrof eller inte!Slut på vatten vid Hjälmare Docka

Fredagen den 13! ja det hade jag inte insett att det var under nattens jobb! Bäst var nog det! snålblåst och oktober rusk bestod natten av men vid 6 tiden så var det dags att ta en välförtjänt helg!och vakande upp till härlig sol och en fin höstdag har det varit här i Arboga! det är väldigt omväxlande väder i torsdags blev vi sjöblöta i orienterings skogen och under natten höll jag på och blåsa bort men tur att vädret kan göra som vi alla kan att ändra på sig! och hoppas det håller i sig under helgen.

Veckan den rusade på som oftast i full fart och hinner lagom bromsa in innan det är dags att börja på nästa vecka igen!! ja ja ja kanske ska njuta lite av helgen först! har under veckan gått igenom bilder från motorsport evenemang under året och det är många!!men är bäst att förpassa en hel del av bilderna till papperskorgen då det tar väldigt mycket plats

i dag blev det lite turistande här hemma i omgivningarna, en tur blev det till Hjälmare docka och Hjälmare kanal och hade planerat att fotografera fina bilder vid cafet! brukar bli fina speglingar i vattnet men! när vi kom dit så fanns inget vatten! så blev inga bilder där kanske det brukar torrläggas där vad vet jag! men nu var det bara lite plask på botten!!

Då fortsatte vi till Kvarnsjön och där var det vatten! och solen sken och det till och med värmde i solen, Trevligt att promenera runt där i solen och minnas när man bada där när man var yngre!! känner mig fortfarande ung! och väldigt vackert blir det med solen och kombination av vatten och dom härliga höstfärgerna som finns nu! bäst att passa på för snart så kommer höststormarna och vips så är alla löven borta och den lite tråkigare hösten är på plats så är bäst att passa på att njuta så länge det finns löv och färger kvar på träden.

På andra sidan jorden så har min kära Maria börjat studera och hon är väldigt exalterad för att vara tillbaka i skolbänken och lära något nytt,och att studera är inte dyrt i Peru så är bäst att passa på att när det finnes möjlighet att lära att göra det,så förhoppningsvis ska det sluta i att hon blir utbildad undersköterska och hon är alltid flitig i det hon gör så det är nog inga problem med det! och efter examen hoppas hon kan göra ett besök i Sverige igen och hon är alltid väldigt saknad här.

Önskar er alla en fin och trevlig kväll och hoppas på lite mera sol under helgen, tack för att ni läser mina rader, ha det gott och ta hand om er alla, Mvh Stefan