25. sep, 2017

Blöt och sladdvänlig Kägleborgs sprint, hösten avverkas snabbt!!

Lördag 23 September och tävling på nästan hemmaplan! det är skönt att inte behöva ge sig i väg mitt i natten när man ska iväg på tävling! oftast är det långa avstånd när man ska iväg som aktiv mekaniker publik eller fotograf! så denna lördag nä vi hade 25 minuters körning så var det skönt med sovmorgon men inte så uppfriskande att titta ut när det var riktig höst! regn dig dimma men men! är brara att ta sig ut i friska luften och ta sig till Kägleborgs banan och denna dag åkte jag och min far till samma tävling så är alltid bra med sällskap.

Blött och disigt så blev nog spännande för ekipagen ute på banan som innehåller både grus och asfalt och denna dag ochså några stor vattenpölar! och fick mig en historia berättade av min far! som jag ej själv kommer ihåg men tydligen utspelades sig under den tidiga rallycross eran på käglan på 1970 talets slut! och när banan passerade bäckövergång! och blev skitigt på rutan så stod mekaniker och kastade hinkar med vatten på framrutan!! så var det nu inte nödvändigt att göra denna rallysprint dag.

Alltid så kommer man i samspråk med nya personer och gamla bekanta och alltid lika uppskattat och som alltid tack till er alla som tar er tid för att stanna och prata, och hoppas ni alla trots det lite trista vädret hade en bra dag tyvärr var det litet antal anmälda ekipagen men det gjorde tävlingen lätthanterlig för oss alla även om några mer ekipage skulle önskas och hoppas det blir mer uppslutning till resten av tävlingarna ingående i denna serie under hösten och med en sådan klassiker som sjuklubbars serien så borde det locka mera aktiva! även om serien nu heter något annat!

Fotografera gick bra även i dåligt väder men kanske lite mindre skarpa bilder men inte alltid lätt att hantera väder vind och olika inställningar av kameran, och efter 2 och en halv omgång så var det fullt på båda minneskorten!! så då kunde vi packa i hop och åka hem och som alltid ett digert arbete att redigera bilderna tar en liten stund att gå igenom drygt 5000 bilder! och alltid tacksam för kommentarer och beställningar av bilder, och snart är det dags för er som vill beställa teambilder och tackkort till team snart är det slut på detta rally år med! hösten är fullt upp och ses i Julita och Gimmersta sprinten på lördag.

Ha en fin och bra höstvecka och ses snart i rallyskogen igen Mvh Pettersson