25. sep, 2017

Äntligen höstsol! Paket leverans från Peru överraskande snabb!!

Äntligen så skiner solen igen! efter mycket välbehövligt regn! så kom då äntligen solen tillbaka och det piggar upp humöret och nu finnes det mycket vackra färger att beskåda i träden och hösten gör sig mer och mer påmind även om natt temperaturen dom 2 senaste nätterna har varit 15 grader!! så då går natt jobbet fint! och måndags eftermiddagen blev det en liten kort med uppfriskande promenad och en del höstmotiv fångades med kameran, och alltid finnes det mycket bilder att redigera och ligger lite efter med det!! skulle snart behöva ha lite mer timmar på dygnet!!

Helgerna dom försvinner alltid så snabbt och med den senaste veckans 4 tävlings evenemang på 8 dagar så är det inte svårt att få dagarna att gå med fotografering och redigering av bilder och ett ordinarie jobb som ska skötas med! när solen skiner och temperaturen är runt 15 grader så är hösten en av mina favoriter alltid skön och frisk luft och alltid finnes det motiv att föreviga med kameran, så plocka fram era kameror och ut och fota höstmotiv så får ni både promenader och frisk luft på köpet!!

I dag fick jag paket! inte julafton ännu men snart!! och det var från min älskling Maria som skickat 3 st väskor och var ett prov på hur det skulle fungera att skicka paket från andra sidan jorden och det utlovades att ca 15 arbetsdagar skulle det ta att få hem paketet så vi förväntade att leverans skulle ske i bästa fall i början av oktober! så var en positiv överraskning att paketet kom redan idag! så 11 dagar tog det är väl ungefär som postnords leveranser inom landet!!

Så om någon är intresserad så beställ gärna väskor från Maria färgglada och mycket fina och slitstarka i Makrame, olika färger finnes och med 1 handtag eller 2 ställbara och dragkedjor och inner väska, perfekt present eller snart är det dags för julklappar så då passar det fint med en fin väska.

Stort tack som alltid till er som läser mina rader det värmer mycket,skriv gärna en hälsning på min hemsida, och alltid uppskattas att ni ser mina bilder, ha en go kväll och en fin höstvecka med förhoppningsvis mera sol!  Mvh stefan