4. jul, 2017

Stort tack för alla gratulationer på min födelsedag,Pizzahut hade slut på Äpplen!!

Det värmer väldigt mycket när så många kommer ihåg en och skickar gratulationer på födelsedagen, från nära och kära och vänner från när och fjärran och sänder ett stort tack till er alla, det ger en energi att kämpa på i vardagen och med allt som livet hör till.

 att få tillbringa min födelsdagen tillsammans med min kära Maria det betyder allt, är inte alltid så lätt att ha kärleken på andra sidan jorden och få ett Särbo förhållande att fungera med världen som mellanrum men vi gör det bästa av situationen och ler och mår gott tillsammans.

Födelslagstårtan köptes på tottus!! motsvarigheten till Konsum och kostade 40 kroner och smakde Kaffe!! cappuchino var smaken på tårtan och passade bra när den intogs till frukost!! och dagens lunch blev det på Pizzahut och delade meningar om det var gott eller bara gott!! men allt försvann i den numera för stora magen!!! men när vi skulle få dessertne blev det väntan!! och till slut kom en servitör och medelade att äpplena var slut!!! Ja ja vi var var mätta i alla fall.

Stort tack till er alla som gjort min dag väldigt bra, Mvh Redaktör Pettersson i Lima