12. jun, 2017

Inflygning till london vackra vyer,delade startbana med kungen av jordanien

Vackra vyer och fint soligt väder när det var dags för inflygning till London Heatrow i torsdags på väg mot Lima Peru, skönt med ett eget 3 sists säte på flyget och bra sikt så då kunde resan till london förevigas med kameran, och för en gång skull vackert väder och inte mycket moln över london, och mycket natur i närheten av storstaden london.

När sedan det hade åkts buss och sprintat igenom heatrows stora flygplats!! och som alltid kort om tid så var det dags att ta sig över atlanten mot new york och ett stort flygplan och lite personer!! kanske folk har slutat flyga så fick ånyo ett eget säte och det är skönt när det blir en längr flygresa denna gång tog det 6,55 minuter att ta sig till new york och JFK Airport,Kungen av jordanien? när det var dags att starta från Heatrow då var kameran på hatthyllan! medans mitt flygplan starta brevid kungliga flygplanet från jordanien!!

En lugn och oskakig resa över atlanten och en landing i solnedgången på JFK Airport i New york och ännu ett litet steg närmare slutdestintaion Lima, och en Muffins och en stor kopp cappucino på flygplatsen blev det innan boarding av sista flyget

 

frukost häslningar från Lima Peru